Ελληνικά Ελληνικά
English English
Deutsch Deutsch
Français Français
Русский Русский
العربية العربية
简体中文 简体中文

Καλέστε μας στο

+30 2810 233484

Καλέστε μας στο

+30 2810 233484

Τα Δικά Μας Προιόντα

Η Ελληνική Γη και ειδικά η Κρήτη είναι τόσο γενναιόδωρη και πλούσια! Η εταιρεία μας επιλέγει με γνώμονα την ποιότητα και το μεράκι, τα καλύτερα αγροτικά παραδοσιακά προϊόντα από αυτήν την ευλογημένη Γη (μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, ελιές, λάδι και διάφορα παραδοσιακά γλυκά), τα οποία επεξεργαζόμαστε με μεράκι, τυποποιούμε με υπευθυνότητα και διανέμουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και του Εξωτερικού.

Θα θέλατε να παραγγείλετε από τον κατάλογό μας; Παρακαλούμε, καλέστε μας στο +30 2810 233 484

Θα θέλατε να παραγγείλετε από τον κατάλογό μας; Παρακαλούμε, καλέστε μας στο +30 2810 233 484 και ζητήστε να συνδεθείτε.

Αγροτικά & Παραδοσιακά Προϊόντα

Η εταιρία μας συμμετέχει σε Διεθνείς Εκθέσεις Παραδοσιακών Προιόντων προβάλλοντας την Ελλάδα και τα αγαθά της γης της σε όλο τον Κόσμο.

Πιστοποιήσεις

Όλη η διαδικασία διαλογής, επεξεργασίας και τυποποίησης των προϊόντων μας είναι πιστοποιημένη από φορείς παγκοσμίου αναγνώρισης.

H Eταιρία Μας Ασχολείται με

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια και αναζητά συνεχώς το καλύτερο με αποτέλεσμα να ασχολείται σήμερα με…

Λιανική Πώληση

Σύντομα, μέσα από το σύγχρονο και φιλόξενο e-shop μας που ολοκληρώνεται, δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα μας.

Χονδρική Πώληση

Η εταιρεία μας διαθέτει ήδη ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Αν θέλεις κι εσύ να ενταχθείς σε αυτό, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις.

Εξαγωγές

Τα προϊόντα μας φτάνουν καθημερινά σε όλες τις γωνιές της Γης. Κάνουμε εξαγωγές σε Γερμανία, Καναδά, Βουλγαρία, Ρωσία, Γαλλία, Πολωνία, Κίνα.

Τηλέφωνο

+30 2810 233484

Email

info@ellh.gr

Προτεινόμενα Προϊόντα

Σας παραθέτουμε κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει τις γεύσεις μας, αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις, και ακριβώς από κάτω, θα βρείτε τον κατάλογο με όλα τα προϊόντα μας.

olives kritikos marinates
Ελιές πράσινες μαρινάτες Cretan Heritage 250gr – κωδ.900606
spicy petromilos
Ελιές ανάμεικτες πικάντικες Petromilos 250gr – κωδ.204023
oregano mixed petromilos
Ελιές ανάμεικτες με ρίγανη Petromilos 250gr – κωδ.204022
green petromilos
Ελιές πράσινες Petromilos 250gr – κωδ.204018

Εγγραφείτε στο Newsletter

Πρόσφατα
Άρθρα

Η εταιρεία μας φροντίζει πάντα για το καλύτερο. Αυτό σημαίνει πως την ενδιαφέρει πολύ και να ενημερώνεται και να σας ενημερώνει. Σ’ αυτή την ενότητα θα βρείτε χρήσιμα άθρα. Για να τα λαμβάνετε πρώτοι κάντε την εγγραφή σας.
Ελληνικά Ελληνικά
English English
Deutsch Deutsch
Français Français
Русский Русский
العربية العربية
简体中文 简体中文
Skip to content